Carrière

Toen ik klaar was met school begon ik te werken als boorbitmaker voor een boorbedrijf. Dus het lijkt mij dat ik meer interessante dingen om over te schrijven dan met "aarde boren" - als ik ooit aan het einde van deze blog, ik hoop dat ik mijn best doen om te schrijven over alle interessante dingen. Als je me wilt volgen, kun je mijn blog vinden op mijn blog, of je me volgen op Twitter en Google .

Update:

Sinds begin juli heb ik gewerkt aan het eerste deel van de tweede post van deze blog (met de titel "Wie je uit zijn de rare gelegenheid"). Maar nu doe ik het in mijn vrije tijd, omdat ik een baan heb. Om mijn werk fris en up-to-date te houden, ben ik een nieuwe blog gestart genaamd "Foto" (uitgesproken als "faw") (uitgesproken als "faw" in het Nederlands).

In 2008 werd ik geïnterviewd door de Volkskrant en gaf ik een lezing over grondboringen, dat nu ook te zien is in het online magazine 'Enspiral' een Nederlandse website van natuurwetenschappen, milieu- en ingenieursjournalistiek.

De afgelopen tien jaar ben ik actief lid geweest van de 'Degenwijs' de nationale milieuorganisatie van Nederland. Ten tijde van dit interview ben ik gepromoveerd in geomorfologie en aardfysica aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik begon met deze baan in 1999. Ik werk als Earth Drill Program Manager bij het Earth Drill Research and Development Centre van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken. Ik heb gewerkt met verschillende organisaties op dit gebied. Bijvoorbeeld de Geologische Enquête Nederland en het Nederlands Instituut voor Geofysica en Geosystemen. Ik ben ook bij veel andere dingen betrokken geweest. Deze keer ben ik geïnteresseerd in geofysica en geofysische geologie, die ook betrekking heeft op minerale exploratie.

Mijn motto is "dit gesproken, maar geen mensen". Ik ben geïnteresseerd in het gebruik van grondboren en grondboorapparatuur in de bouw. Mijn interesse in dit interessegebied is meer dan dat van het onderwerp.

Als je meer wilt weten, stuur me dan een e-mail en laten we het bespreken.

Houd er rekening mee dat de volgende pagina's van deze website geen materiaal bevatten dat auteursrechtelijk beschermd is. Ik heb het hier, zodat het kan worden gekoppeld aan van een van mijn andere sites ook. Ik gebruik deze beelden alleen voor niet-commerciële doeleinden. Als je denkt dat ik iets verkeerd heb gedaan, neem dan contact met mij op en ik zal voor je zorgen. Deze site is oorspronkelijk gemaakt op 15 augustus 2000, en is bijgewerkt op een regelmatige basis. Voor de meest recente updates, controleer de nieuwste versie van mijn webpagina geschiedenis.

Ik ben begin jaren '80 in Amsterdam geboren, verhuisde in 1987 naar Nederland en heb sindsdien over de hele wereld gewoond en gewerkt.

Ik hou heel erg van mijn leven! De eerste keer dat ik in Amsterdam kwam wonen was in 1991. Mijn vader werkte in New York en hij gaf me een baan om wat geld te verdienen en wat dingen te kopen om een beter leven voor mezelf te hebben. Ik heb altijd al een passie voor geologie en mijnbouw gehad. Het is een van mijn favoriete onderwerpen. Ik ben opgegroeid in Nederland en studeerde voor mijn masters aan de Rijksuniversiteit Groningen. Toen verhuisde ik naar de VS, waar ik mijn Masters degree in Geologie van de Universiteit van Hawaï. Het idee was om in het buitenland te wonen om mijn geologiestudies voort te zetten.